2010. február 9., kedd

a híres csirkemell őzgerincben



amit, lehet elkészítek jövő héten is a vendégnek. Először Teréz sógornőm kóstoltatta velem, az Andi konyhája szerint, most pedig Annától van az ajánlás. Azért is szeretem, mert nem muszáj csirkemell szeletekből készíteni, hanem jó hozzá a darabolt mellfilé is...
Itt a recept:

Anna írta: "Fogyasszátok egészséggel, jó étvággyal.
Gazdag és laktatós egy adag, ha marad is belőle hidegen nagyon finom felvágottnak szép vékonyra szeletelve.
Én reszelt sárgarépás rizzsel tálalom. Előnye: előre elkészíthető, hidegen melegen egyaránt finom, és ha mégis melegen akarod tálalni, újramelegítve sem romlik semmi az ízén!
Puszi,
Anna"
direkt répás rizzsel készítettem. köszi:)

5 megjegyzés:

Anna írta...

Örülök, hogy ízlik répás rizzsel is! Elég volt? Ha legyalogolsz az oncos-ig, ott a legolcsóbb a csürke. Legalábbis Somlyón... ha azóta meg nem drágították...

Gál Edith írta...

Ajajjj! Ez NAGYON NAGYON JÓL néz ki!

Lea Mónika írta...

na, tokjo... epp azon szomorkodtam, h mi a szoszt keszitsek hetvegere??? de ez tetszik! koszi!:D
mostmar csak azt kell felkutassam, h van-e ilyen ozgerinc sutoformam...:P

Budai Evódia írta...

jó a kuglóf forma is hozzá:P de egy kis tűzálló lábos is, csak akkor tortaszeletek lesznek...

H. Mária írta...

Nagyon gusztusosan néz ki, és biztos finom is volt. :)